Sunny Cars kortingscodes

Sunny Cars kortingscodes

Profiteer van Sunny Cars korting met een kortingscode voor maart 2023

  • €19 Gem. besparing
VIA APP
kortingscode

Geniet van 15% korting op jouw boeking in de app van Sixt

65 gebruikt
Pak deze code
123129OTK5
€10 Korting
kortingscode

Ontvang €10 ANWB ledenvoordeel als je boekt via Sunny Cars

287 gebruikt
Pak deze code
127632OTK5

Hoe gebruik je een Sunny Cars kortingscode

Sunny Cars kortingscode

  1. Om gebruik te maken van een kortingscode voor Sunny Cars, kies je allereerst de ophaalplek, -datum -en tijd. Hetzelfde geldt uiteraard voor de inleverdatum etcetera. klik vervolgens op "Zoek huurauto's".
  2. Je ziet nu een lijst met alle beschikbare auto's. Kies een auto door te klikken op "Reserveer", bij de gewenste auto.
  3. Controleer de auto en kies eventueel extra's zoals Flexservice, een Tablet, kinderzitje en meer. Klik dan op "Verder naar betaalmethode".
  4. Je komt nu in het betaalscherm. Hier zie je een checkbox met "Ik heb een kortingscode". Klik hier op en vul de kortingscode in. Klik vervolgens op "Check", om te zien hoe veel geld er in mindering wordt gebracht op de totaalrekening. Kies nu een betaalmethode en klik op "Verder naar persoonlijke gegevens".
  5. Vul nu al je persoonlijke gegevens in en controleer even goed of alles klopt. Als alles in orde is, betaal je de reservering volgens de door jou gekozen methode. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met alle gegevens. Dit is tevens je bewijs van reservering.
  6. Veel plezier met je huurauto!

Sunny Cars veelgestelde korting vragen (FAQ)

Is er een werkende kortingscode voor Sunny Cars beschikbaar?

Er zijn op dit moment 2 kortingscodes beschikbaar voor Sunny Cars op TrustDeals.nl. Deze codes zijn 667 keer gebruikt en zijn geverifieerd op 23 maart 2023.

Hoeveel euro kan ik besparen bij Sunny Cars?

De afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van TrustDeals.nl gemiddeld €19 bespaard bij Sunny Cars met 2 verschillende kortingen.

Hoe ontvang ik de beste korting bij Sunny Cars?

Je kunt alle 2 kortingscodes proberen om te bekijken met welke code je de hoogste korting ontvangt, of direct kiezen voor de code die wordt aanbevolen door TrustDeals.nl. Als je zelf een werkende Sunny Cars kortingscode hebt gevonden horen we het graag.

Mis nooit meer een kortingscode

Ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen van duizenden winkels