Dit zijn de beste Black Friday acties en deals

24 November is het weer Black Friday. Sinds een aantal jaar is dit Amerikaanse fenomeen ook hier een populair punt op de shop agenda’s. Het is dan ook geen verrassing dat er enorm veel webwinkels meedoen aan deze feestdag, met veel verschillende deals en acties. Ben je benieuwd waar je de beste Black Friday deals kan vinden, lees dan snel verder.

Wat is Black Friday?

Black Friday vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en is de shopping dag, direct na Thanksgiving, waarop winkels de grootste kortingen van het jaar aanbieden. Het is hèt moment om dat ene dure item van je wishlist aan te schaffen met een flinke korting. Geen wonder dan ook dat veel mensen specifiek op zoek gaan naar de allerbeste deals en kortingen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is standaard de vrijdag na Thanksgiving en valt dus jaarlijks op de vierde vrijdag van november. Hoewel de exacte datum van Black Friday elk jaar verschilt, is het altijd eind november. In 2023 valt Black Friday op 24 november. Sommige merken starten hun deals al vroeg, waardoor het meer een Black Week wordt.

Bij welke webshops kun je Black Friday korting krijgen?

Veel winkels hebben hun deals al aangekondigd, maar er zijn er altijd nog een paar die pas op de dag zelf laten weten welke unieke Black Friday korting ze aanbieden. Het is dus nog even afwachten of jouw favoriete webshop of wishlist-item zal meedoen met deze kortingsdag.
Voor alle deals die nu al bekend zijn kun je terecht op dit Black Friday overzicht.

Wat zijn de beste items om te scoren op Black Friday?

Er zijn op deze dag deals voor allerlei verschillende categorieën. Van mode tot huishoudelijke apparaten, van elektronica tot sportartikelen. Dit is dus de beste dag om bij een van deze winkels je slag te slaan:
Dyson – Eindelijk jouw wishlist product met veel korting
Nike – Scoor jouw favoriete items met een een top deal
Samsung – Mega deals in alle categorieën
About You – Shop till you drop met hoge kortingen
Booking.com – Pak voordeel op jouw volgende reis
The Body Shop – Jouw favoriete beautyproducten in de aanbieding

Hoewel er al veel promoties zijn aangekondigd, zullen er in de loop van deze week nog meer winkels hun acties bekendmaken. Hou het Black Friday overzicht dus goed in de gaten en schrijf je in voor de mailings van jouw favoriete webshop om niks te missen.

Christiaan van Amstel