Tip: Accessoires VanMoof S5 & A5 niet online beschikbaar? Toch wel!

We zijn inmiddels allemaal bekend met de esthetische, hippe VanMoof e-bikes. Na een kleine dip is het bedrijf inmiddels weer up and running! De trendy fietsen zijn makkelijk te kopen in de online winkel van VanMoof, maar wat als je op zoek bent naar die essentiële extra's zoals een extra oplader voor op kantoor of een voorrek voor je stijlvolle stadsritjes? Op het eerste gezicht lijkt het alsof VanMoof geen accessoires verkoopt via hun online shop – maar schijn bedriegt. Lees snel verder voor deze lifehack voor elke VanMoof eigenaar!

In tegenstelling tot wat veel kopers denken, zijn er wel degelijk manieren om direct online accessoires te bemachtigen, zelfs als deze niet direct zichtbaar zijn in de reguliere productlijsten. Dankzij een slimme omweg kun je je VanMoof-ervaring compleet maken met handige accessoires, zonder naar de VanMoof winkel te gaan. Hier is hoe je dat doet:

1. Ga naar de hulppagina
VanMoof heeft een specifieke hulppagina waar je een overzicht vindt van alle beschikbare accessoires voor de verschillende modellen. Door simpelweg deze link te volgen, ontdek je welke extra’s je kunt aanschaffen voor je nieuwe fiets.

2. Navigeer naar de accessoires
Eenmaal op de hulppagina, krijg je direct toegang tot de verschillende accessoires die je online kunt bestellen. Van extra opladers, sloten, tot kinderzitjes en meer – alles wat je nodig hebt om je rijervaring te verbeteren.

3. Bestel direct
Kies de accessoires die je nodig hebt en volg de bestelprocedure zoals je gewend bent. Deze ‘geheime’ omweg zorgt ervoor dat je niet misgrijpt en je VanMoof-fiets volledig naar eigen wens kunt uitrusten.
Belangrijk om te weten: Per besteld onderdeel worden wel verzendkosten in rekening gebracht.

VanMoof S5
bron: VanMoof Media – VanMoof S5

Accessoires kunnen soms afleiden en een webshop onoverzichtelijk maken. Door de accessoires via een aparte hulppagina aan te bieden, houdt VanMoof de hoofdwinkel overzichtelijk. Voor nu legt VanMoof dus de focus dus op de fietsen zelf, maar waarschijnlijk zullen de accessoires binnenkort worden toegevoegd in de webshop. Kun je niet wachten? Gebruik dan deze truc!

Dus, voordat je denkt dat je naar een fysieke winkel moet of ergens anders online moet zoeken: gebruik deze directe link en maak je VanMoof compleet naar wens met één druk op de knop. Graag gedaan!

Florence Stroink